Sunday, November 9, 2008

MAYDAY!! MAYDAY!!

salam semua..

aduh today's was not my day.. mayday!! mayday!! wargh!!! gila ah paper hari ni.. mmg laa aku tak expect leh jawab dgn baik keseluruhannya.. tapi aku tak expect aku tak leh jawab langsung huhu.. soalan pergh lain dari yg lain.. hargh!! adrenalin meningkat.. mebawa diri ke arah ke'moody'ian.. aku.. aku.. STRESSS!!!

paper tadi SEE2043 : SIGNAL AND NETWORK.. mmg soalan2 yang 'tersusah' dari setiap bab ditanya.. and dgn soalan yg membelit bagai ular sawa nak menelan aku.. wargh!! rasa nak lari kuar ja tadi.. huhu.. tak tau laa.. apa nak jadi dgn paper ni..

LUSA plak paper math.. huhu tak tau laa.. harap aku punya emosi dah ok n stabil.. kalu tak paper tu pun sure lingkup..

1 comment:

pija said...

..insyaAllah..kita dh usaha,itu ja y mmpu kita buat n Dia nk bg..tawakal alallah..

All da best for the next one..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

JOM EXCHANGE LINK