Monday, May 24, 2010

ANDARTU TERLAMPAU : 21 Hari Mencari Suami



aloooo eberibodi.. hawau u all?? hehe ni ada satu stoly nak moly dengan lu olang semua pun tentang satu filem melayu yang tengah dalam tayangan sekalang.. dia punya tajuk ANDARTU TERLAMPAU : 21 Hari Mencari Suami...

Kepada yang dah tengok filem ni, takziah wa ucapkan.. buat yang belum tengok.. tak yah laa.. ngabihkan boreh yo.. mimpi ngeri buat korang semua terutamanya penggemar filem melayu macam wa ni..

adoyai.. filem yang ntah apa-apa ntah dari DIN CJ dan HALIZA MISBUN.. Sorry to say laa, bukan nak kutuk tapi not worth it.. bukan pasai duit ja korang rugi.. sepanjang sejam setengah masa yang lu olang guna pun lu olang akan rasa rugi..

maaf sekali lagi, wa bukan nak kutuk, tapi wa kecewa amat sebab wa masuk dengan expectation coz Haliza Misbun one of my favourite actress.. Tapi filem ni far below my expectation.. walaupun membariskan nama-nama besar industri filem sepert Dato' Jalaludin Hassan, Dato' Rahim Razali, Awie dan lain-lain, namun filem ni terasa ada janggalnya..

semacam satu "balas dendam" Haliza Misbun terhadap stigma masyarakat tentang dirinya yang digelar andartu.. dan satu filem "syok sendiri" aku rasa oleh Haliza Misbun.. Jalan cerita berterabur.. dengan babak2 Haliza Misbun memaparkan sebahagian atas dada dan punggungnya, WHAT THE......

kalau nak tau sinopsis cerita ni sila klik kat sini.. nasihat aku kepada yang belum tengok filem ni, rentikanlah niat suci korang nak pi tonton filem ni..

huhu sori ye kepada Haliza Misbun dan produksi syarikat yang menerbitkan filem ni.. wa sekadar nak luahkan kecewa saja.. sori ya... jangan saman wa plak.. hehe wa mana da duit weh...

5 comments:

nurul said...

filem syok sendiri...tak tgk pn dah tahu...over expose

PiDoT_OtAi said...

tu laa.. kurang iman saya yang dah sedia nipis ni.. hehe

+h!d[@]yah+ said...

nseb baik de terbace blog nie..
mmg x best kew..
huhu so next movie maybe shreak only..
hehe
tq2!!

PiDoT_OtAi said...

ni rekomen saya laa cik hidayah.. tengok Robin Hood.. hehe filem yang best.. mengisahkan permulaan mcm mana Robin Long stride boleh jadi Robin Hood.. hehe nnt saya wat posting pasai filem ni

Anonymous said...

memang filem mimpi ngeri.. sampah. buang duit je g tengok. bongok punya director din cj.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

JOM EXCHANGE LINK