Tuesday, July 8, 2008

SAJA TRY NAK TULIS PENDAPAT SENDIRI

ASSALAMUALKUM SEMUA..



ALHAMDULILLAH aku dapat tawaran untuk sambung blaja kat UTM skudai n buat course SARJANA MUDA ELEKTRIK TELEKOMUNIKASI.. Insya Allah 3 tahun aku kat sini..



n Alhamdulillah aku baru ja menamatkan minggu orientasi dengan penuh letih n tak laratnya hehe.. letih seh.. tapi besa laa kan minggu orientasi mana yg tak letih.. n lepas ni aku akan menempuhi cabaran campus life plak.. harap2 ok laa kot..



hehe minta kawan2 suma tolong doakan k..



tapi blum mula blaja lagi aku dah terasa cabarannya.. nak susun jadual ya Allah punya laa susah.. haih suma serba tak kena.. aku plak budak diploma. ada yang subjek aku tak payah amik n ada plak yang kena amik.. serabut tol.. huhu..



tapi bila kenang2 balik sebenaqnya ku beruntung coz still dapat sambaung compared to member2 lain walhal pointer lebih kurang jaa.. tapi takdir Allah penentu segalanya.. moga ditabahkan hati n dikuatkan azam dalam diri.



k kwn2 sampai bertemu lagi len kali..



daa dada daaaaaaaaaaaa hehe

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

JOM EXCHANGE LINK