Wednesday, November 5, 2008

TWO DOWNS..

PEACE BRO.. HEHE

Mcm diari la plak aku dok posting hari2.. tapi peduli apa kan.. dah blog aku, suka aku laa kan.. yg tak suka tu.. sila tutup mata.. eh jgn tutup mata satgi tidoq.. dah.. apa aku meraban ni..

tadi pagi kol 9 di Dewan Sultan Iskandar.. aku mengharungi paper kedua aku.. paper UHB 1412 : ENGLISH FOR ACADEMIC COMMUNICATION.. Alhamdulillah la kan.. walaupun aku ni tergolong dalam kumpulan mereka2 yg tak brapa pandai nak berbahasa inggeris, tapi akhirnya dapat juga aku menjawab dgn jayanya (menjawab je k.. result tak tau laa kan)..

soalan agak ok gak la coz tanya pasal computer viruses. so just hentam pi la apa ptt.. yg nak tergelak masa wat essay laa. lagi 20 mint masa nak abis tu laa berlungguk2 idea mai mencurah2.. sampai tak tertulis haa.. hehe

ni antara paper harapan aku laa nak dapat 'A'.. Ya Allah Kau kabulkanlah permintaan aku ni.. Amin.. k jumpa sok lak..

p/s : tadi ada jumpa sorang awek cun pakai tudung LABUH n baju kaler ungu.. pergh.. cantik tertarik menarik.. hehe comey woo.. hehe hilang ilmu aku sat tadi.. layan je laa k.. peace..

2 comments:

pija said...

eehhheeemmm...ada harapan tu pdot..hehehe

fiquer said...

Layan..layann..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

JOM EXCHANGE LINK