Tuesday, April 7, 2009

SAAT TERAKHIR - S.T 12

Tak pernah terfikir olehku,

Tak sedikitpun ku bayangkan,

Kau akan pergi tinggalkan ku sendiri..


Begitu sulit ku bayangkan,

Begitu sakit ku rasakan,

Kau akan pergi tinggalkan ku sendiri..


Di bawah batu nisan kini kau telah sandarkan,

Kasih sayang kamu begitu dalam,

Sungguh ku tak sanggup ini terjadi,

Kerna ku sangat cinta..


Inilah saat terakhir ku melihat kamu,

Jatuh air mata ku menangis pilu,

Hanya mampu ucapkan,

Selamat jalan kasih..


Satu jam saja ku telah bisa,

Cintai kamu kamu kamu dihati ku,

Namun bagi ku melupakan mu,

Butuh waktu ku seumur hidup..


Satu jam saja ku telah bisa,

Sayangi kamu dihati ku,

Namun bagi ku melupakan mu,

Butuh waktu ku seumur hidup,

Dinanti ku...


Inilah saat terakhir ku melihat kamu,

Jatuh air mata ku menangis pilu,

Hanya mampu ucapkan,

Selamat jalan kasih..


Satu jam saja ku telah bisa,

Cintai kamu kamu kamu dihati ku,

Namun bagi ku melupakan mu,

Butuh waktu ku seumur hidup..


Satu jam saja ku telah bisa,

Sayangi kamu dihati ku,

Namun bagi ku melupakan mu,

Butuh waktu ku seumur hidup...



PSSTT : kalau nak download lagu ni bleh pi kat blog member aku kat http://aremerulez.blogspot.com/ k.. hehe layan je..

4 comments:

fiquer said...

kmplan apa ni? x penah dgr pun...huhu

OtAi said...

hehe ada abang.. kumpulan baru dari indon.. tgh hot kat HOT fm la ni.. kat Era pun dah main dah.. touching abis.. hehe.. tp lagu ni saya dgr sambil bayangkan arwah hazwan mmg sebak gak laa.. huhu

@mirul said...

bagus ar tlg promote blog ak....

he3...

thanx....

OtAi said...

tolong ada makna tu.. nnt dapat royalti tu jgn lua huluq2 mai sket na hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

JOM EXCHANGE LINK