Saturday, August 1, 2009

PERKEMBANGAN DIRI

BISMILLAH..

INNA ALHAMDULILLAH..

Setinggi2 syukur ke hadrat Allah kerna masih di saat dan ketika ini masih mengurniakan aku nikmat yang tiada taranya.. semoga aku menjadi hamba yang tahu bersyukur..

Pertama sekali maaf la kawan2 coz lama dah tak posting kat blog ni.. agak bizi dengan program n ditambah plak dengan tenet slow.. so sabar je la.. sebenarnya ada gak tulis tulis posting tapi tak sempat nak post. then bila nak post rasa mcm dah tak relevan plak nak post.. so layan jela..

Seterusnya aku agak bizi dengan 2 3 program n yang terdekat adalah pesta konvo utm.. hehe kena jaga booth sebagai wakil kelab.. huhu apa nak wat.. dah takdak orang dah.. kami ja 10 orang.

tapi insya Allah masa pesta konvo ni akan buka lagi penyertaan. tapi buat masa ni hanya terhad kepada student FKE ja coz kelab ni still under fke.. ingat nnt dah stabil apa suam baru nak bawa ke HEP..

so tggu ye kedatangan posting yang seterusnya.. HEHE PEACE YO

3 comments:

nazri.sensei said...

ko dah x reti2 k nak bersara?
g repair pointer ko tu..haha..

Hayatito said...

booth yg dimaksudkan tu booth arc ke?

ko ni cik mok..
bia r dia bz..
saje je ngaco mr otai..=p

OtAi said...

hehe.. aku terima nasihat ang tu bro.. insya Allah sedang berusaha nak tepis sket2.. huhu..

aah cik hayat.. kitorang dapat booth utk wat pameran hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

JOM EXCHANGE LINK