Friday, April 23, 2010

FIRST TIME JAWAB TAG.. hehe

1) bekas kekasih saya adalah
belum pernah bercinta lagi ok... haha

2) saya sedang mendengar
lagu-lagu rock kapakbuat habuan karaoke nanti..

3) mungkin saya patut
diet sket sebab banyak dah baju yang makin mengecil.. hehe

4) saya suka belajar
something yang saya suka..

5) sahabat baik saya adalah
ramai tapi saya percaya tak ramai yang betol2 baik.. hehe..

6) saya tak paham
kenapa ada orang yang sanggup membodohkan orang lain, sedangkan orang lain tak sebodoh yang dia bodohkan..

7) saya kehilangan
kata2 ketika berhadapan dengan gadis yang saya minat..

8) ramai yg berkata
saya sombong, mungkin sebab muka ni kot hehe..

9) makna nama saya ialah
syurga tingkat yang tertinggi..

10) cinta tu adalah....
indah namun jangan sampai terbuai dengan keindahannya..

11) di suatu tempat
smkab, tempat aku menjadi aku yang seperti hari ini..

12) saya akan cuba
jadi lebih ramah dengan perempuan hehe..

13) makna SELAMANYA ialah
mana daa benda yang ada untuk selamanya melainkan DZAT Yang Maha Mencipta

14) henpon saya...
Ada 2, satu brand samsung satu brand LG..

15) saya paling meluat
manusia busuk yang pijak dan menajisi kawan sendiri..

16) bila saya bangun dr tidur
saya akan baca doa bgn tido sebab Allah dah bagi peluang untuk saya hadapi satu lagi hari..

17) party adalah
ntah, tak penah join hehe..

18) haiwan yg paling cute
ntah, aku geli dengan benda2 hidup lain ni huhu..

19) peringkat umo yg paling menyeronokkn
16 tahun (setakat ni laa) hehe

20) hari ini saya rasa sgt tension sbb
result dua tiga subjek sedikit tidak sampai target.. tp alhamdulillah..

21) mlm ini saya akan cuba
habiskan cerita korea yang saya sedang tengok bertajuk IRIS..

22) saya btl2 inginkan
suasana berehat dirumah yang sepuasnya hehe..

23) bila tgk muka kt cermin pg td
saye baru perasan, takdak jerawat laa muka aku ni haa..

24) shopping kompleks adalah
tempat pembunuhan terancang poket para suami oleh isteri mereka.. har3..

25) makanan segera biasanya
cepat, sedap, tapi mahal hehe..

26) ayat2 terakhir kata pd org...
weh aku nak pakai broadband (kataku kepada adikku)

27) nk pnjgkn tag ni?
taknak laa, dah panjang sangat dah..

28) mata sy
sepet sebab pipi saya agak chubby keh3

11 comments:

f_aRa_aINa989 said...

first time jawab tag?? pasni org tag otai yekkkk...hehehehe....

arep said...

niceee...hahaahah~

LUKISAN PENA said...

kurang berminat dgn tag..tapi best baca...

PiDoT_OtAi said...

farah : bukan tak penah kena tag farah, cuma orang malas nak jawab je.. tp memandangkan kali ni my best buddy yang tag, orang jawab gak laa hehe

arip : aku dah jawab dah bro.. hehe cuma aku tak tau nak tag sapa dah..

lukisan pena : hehe layan jee..

SheY PuLL said...

ke hang layan LAGU HINDUSTAN kew..
yg dok guling2 dalam bilik selalu 2..:)
hahaha iotai2..

PiDoT_OtAi said...

syhh bro.. senyap2 sudah.. jgn laa bgtua kat org hehe.. hindustan laa best bro keh3

miss hav0c said...

hahahahaha

|yanA Azizi| said...

ha, nnti kalo aku dpt tag, aku tag ko gak ye!..=D

*aku suke maen tag. hehee

PiDoT_OtAi said...

epul : hehe.. ye laa aku bgaku laa yg aku ni suka layan hindustan hehe..
miss havoc : oo gelak ye...
yana : hehe takpa laa.. aku kdg2 je jawab tag hehe

arep said...

owh, hg x suka jwab tag ke..xpa2, nt aku xwat dah..:)

PiDoT_OtAi said...

haha.. bukan macam tu.. maleh jaa hehe.. layan je laa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

JOM EXCHANGE LINK