Monday, April 26, 2010

TAG DARI CIK FARA_AINA

haha baru jaa balik dari berpraktikal untuk 2nd day.. dapat tag plak dari cik fara_aina (baca blog dia kat sini).. dia ni member siber saya hehe.. layan je laa ye tag kali ni..

Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
-tinggalkan je kawan yang macam ni, tak guna sesen pun.. tapi sebab ada member macam ni laa kita kaan lebey menghargai sahabat2 kita yang baik..

6 orang di hati anda?
- mak.. ayah.. adik (ye ke).. cikgu2 n lecturer2.. kawan2.. x-awek2.. x-janda2.. keh3

Anda rasa anda comel?
-ehem.. comel tu tak dek laa, tapi ramai orang ckp saya kiut (wah masuk bakul angkat sendiri nampak keh3)

Single or taken?
- sudah bujang haha

Blog yang anda suka?
- kalau blog politik (kerengga dan tukar tiub).. kalau sosial n life (isuhangat dan oh tidak).. kalau islAmik (saifulislam dan palestinkini).. byk lagi hehe tgk je laa kat kiri kanan blog saya ni

Adakah bilik anda kemas setiap hari?
- yup coz saya nak berada di katil semula yang kemas (sebelum nak tido hehe)

Lagu terakhir yang anda dengar?
- aizat.. lagu untuk mu.. waa layan jaa haha

Last text message
- "customer? awat ang kena cust-service ka? mesej dari kawan saya arip ahmad hehe

Last phone call
- call kawan nama aizat atau jad pasai poskad LI hehe

Hari terakhir anda menangis
- tak berapa nak ingat laa.. (cewah cover macho nampak hehe)

List lima color favorite anda?
- biru, hitam, hijau, coklat dan putih

Orang terakhir yang anda ber YM
- dengan member nama anas aka apekz hehe

Game yang anda paling suka?
- tak main game.. hehe

Adakah anda peminat MCR?
- apa tu?? huhu

Apa perasaan anda jawab tag ni?
- rasa ntah.. hehe yg penting nak jaga hati kawan2 yg tag hehe

Anda rasa tag ini best?
- boleh laa hehe (fara, kamu kena laa blanja hehe)

Tag lagi 10 orang.
- alamak.. huhu saya tag 2 3 orang je bleh??

1) arip ahmad - yg juga sedang berLI di cyberjaya
2) kak kimi - hehe yg tgh bergelut nak cari keja baru
3) ntah. sapa2 nak amik silakan hehe

4 comments:

f_aRa_aINa989 said...

haha..lulus dengan sempurna..=D

PiDoT_OtAi said...

hehe.. dah laa ye cik fara.. tanak dah tag, pjg sgt huhu.. kalu nak tag pun cari yg pendek2 sket ye hehe..

Khairul Aizuddin said...

PD, u makin macho la... jom iron man.. hehe

PiDoT_OtAi said...

jom tam.. esok jom hehe.. ada bran??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

JOM EXCHANGE LINK