Monday, July 12, 2010

SEM BARU 2010/2011

SALAM TO ALL OF U.. hehe

Just nak story laa pasal sem baru 2010/2011 ni. Hari ini julai 2010 bermulalah secara rasmi sem baru ni. Datang sebagai super senior telah membuatkan aku bangga bila disapa sebagai "abang" bila berjalan hehe..

Apapun sem ni merupakan cabaran terbesar aku atas sebab beberapa faktor

1. Sem ni sem 1 tahun akhir. Kena wat Final Year Project. Wa idea pun tadak lagi ni hehe.

2. Aku ken ulang satu subjek yang aku rasa dah tanak tengok.. Wa wa terpaksa gak pegang balik buku tu huhu..

3. ntah laa.. rasa belum bersedia lagi ni..

Hey jamon la bro.. Wake up!! Time for honeymoon or holiday has been going to the end.. Now are the time to go and look for the bright of your future..

Ni gambar bilik sebelum make over di lakukan hehe.. Bersepah siot..

Banyaknya baju nak kemas huhu malasnya..

Adeh meja pun bersepah ja. Migrain aku macam ni

Dan ni plak gambar setelah beberapa jam bertungkus lumus aku mengemas..

Dengan cadar yang baru dibeli dan masih berbau kedai hehe

Dan susunan meja yang bagi aku boleh laa kan hehe

Besa laa bilik orang bujang hehe.. Apapun aku doakan yang sem ni akan jadi baik-baik saja.. Mohon kawan-kawan tolong doakan ye.. k jumpa lagi next time hehe

14 comments:

Anonymous said...

gila nya kondusif tempat hng..waaaa..aku nya umh sewa sekangkang kera ja..xpa laa..-anas

Cik Bucken said...

cantek giler kaler cadar tu..suko den,,haha

PiDoT_OtAi said...

anas : hehe padan laa bro dengan harga.. rm600 lebey bro satu sem huhu

cik bucken : ekau suko yo?? hehe eden boli dokek pasor malam jo haa.. melambak hehe

akuinsanlemah said...

salam..erk..bau kedai ag???heheh..basuh dlu la bro...!..

ke mmg suke bau kedai tuh? heh..

ha...kali nih mmg blh la bertanding ngn bilik sy. Well sem nih terpilih wakil kediaman..heh..siyes terseksa nk kemas hr2..

Camellia said...

gud luck ya! score le subjek yang dah tanak nengok tue. :P

Anonymous said...

600rgt 1 sem kira oke la tuh..aku kira2 balik 1 sem 700rat lebih kot..waaaa...meja tarak..katil tarak..hehe-anas-

PiDoT_OtAi said...

akuinsanlemah : haha bilik bujang.. besa laa.. ni pun sebab baru kemas nampak laa ok.. kalu dak hmm haha

mell : haha thanks ye.. tolong doakan tau

anas : haha besa laa bro.. kami kan anak emas kerajaan.. hehe

n@jwamz said...

yuhuuu!! wish u all da bes...
just passing thru~blogwalking~

PiDoT_OtAi said...

thanks najwamz.. huhu payah tol nak sebut eh hehe

Dr.CheNta said...

abg pid0t d0k k0lej ane? ke d0k lu0r?? bes0r bn0r bilik nye ^__^

PiDoT_OtAi said...

dok k10.. bilik single hehe.. besar bilik besar laa bayarannya hehe

|yanA Azizi| said...

ko dapat bilik double tapi dok sorang ek?.
best lah ko!.

aizat bin azmi said...

bagus2....

PiDoT_OtAi said...

yana : aah hehe.. best kan?? keh2

jad : selamat datang ke dunia blogging hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

JOM EXCHANGE LINK