Saturday, April 18, 2009

JADUAL FINAL EXAM 08/09 - 2

SUBJECT : PRINCIPLE COMMUNICATIONS
DATE : 20 APRIL 2009
TIME : 9am
VENUE : BILIK 2 BLOK P16

SUBJECT : ENGLISH FOR ADVANCED COMMUNICATIONS
DATE : 22 APRIL 2009
TIME : 2.30PM
VENUE : DEWAN KULIAH 1 BLOK L50

SUBJECT : PROFESIONAL ETHICS
DATE : 23 APRIL 2009
TIME : 2.30PM
VENUE : DEWAN SULTAN ISKANDAR

SUBJECT : NUMERICAL METHODS
DATE : 24 APRIL 2009
TIME : 9am
VENUE : MASJID SULTAN ISMAIL

SUBJECT : ELECTRONIC CIRCUIT
DATE : 26 APRIL 2009
TIME : 9am
VENUE : BILIK 2 BLOK P16

SUBJECT : ELECTROMAGNETIC FIELD THEORY
DATE : 29 APRIL 2009
TIME : 2.30PM
VENUE : BILIK 2 BLOK P16


+/- Read More

HUHU

sem ni suma subjek dekat-dekat.. memang sakit la aku waa waaa

kena jaga emosi. kena kuat.. coz lepas satu subjek, satu lagi subjek..

PIKOM - sebenaqnya aku dah amik subjek ni masa diploma dulu, tapi tak leh transfer so kena amik balik laa.. so mmg wat main2 la dalam kelas coz blaja benda dah tau. sekali mai test n quiz pergh mcm apa lagi.. baru tau beza degree dgn diploma. dulu masa dip, kira pakai amik ja rumus tu n guna.. lani kena derive sendiri. amik hang.. tak tepuk dahi?? haha padan muka kau LABU

ENGLISH - harap nak score laa.. tp lecturer dah wat subjek ni jadi susah.. dengan ntah apa2 dia punya requirement untuk jawab exam.. huhu.. memang sakit laa ang pidot oi.. ni kira mcm ala2 nak ajaq kita mcm mana nak wat PSM nanti.. memang time presentation, dia punya soalan2 mmg tahap maut mautan laa.. tahap nak membunuh suma huhu.. tgk laa apa nak jadi

ETIKA - subjek harapan aku.. lecturer dia memang best giler wa cakap lu.. pandai dia pengaruh budak suruh lihat sesuatu isu ikut pandangan dia.. haha walaupun aku ada gak la tak brapa nak setuju dgn Lecturer ni dalam 2 3 benda tapi seriously aku memang respect kat dia.. to Encik Azlah, 2 thumbs up for you..

KB - subjek dia mcm senang. tp susah. bukan susah sgt tp renyah.. tu yg aku heran tu.. kan senang kalu kita kira direct ja ikut rumus math yg dok sedia ada ni.. ni dak saja ja dia dok pi kona pi kona mai nak dapat solution huhu.. memang senior2 pun ckp time final mmg jarang2 ada student sempat siapkan suma soalan..3 jam tak cukup?? haha

LE - pun satu lagi subjek yg sebenaqnya aku dah amIk time diploma dulu.. n mcm aku ckp laa.. silibus lebih kurang jaa.. so aku pun wat tak amik port sgt.. nah sekali mai test.. ternganga la hang pidot oi.. aib sggh aku ni bila jadi budak yg sentiasa dapat markah plg rendah dalam kelas.. sampai lecturer kenai aku pasai 'keteteraan' aku tu huhu.. malu siot

EMT - haha subjek ni tak yah ulas pjg2 laa.. wat sakit ati je.. tgk je laa mcm mana result dia nnt.. huhu.. gila laa weh!!

YA ALLAH HAMBA-MU INI SEORANG YANG LEMAH DAN HINA TANPA BANTUAN DAN PANDUAN DARI-MU.. JANGAN KAU BIAR AKU KESEORANGAN MENGHARUNG BADAI FINAL EXAM INI YA ALLAH.. TUNJUKKANLAH AKU JALAN YANG LURUS YANG ENGKAU REDHAI.. DENGAN RAHMAT-MU JUA YA ALLAH.. TUHAN YANG AKU SEMBAH DULU KINI DAN SELAMANYA sub



4 comments:

ismi_fizs said...

kadang2 Allah patahkan hati kita untuk selamatkan jiwa kita... Dia patahkan hati kita untuk membuatkan hati kita bersemangat... Dia memberi kita sakit supaya kita menjadi kuat... Dia memberi kita kegagalan untuk membuat kita rendah diri... Dia menghantar penyakit supaya kita boleh belajar menghargai segala nikmat yang diberi oleh-Nya......hayati la pemberian dr ALLAH S,W,T

Salam perjuangan..All da best..=)

OtAi said...

thanks sis.. huhu terharu aku baca ayat hang pija oi.. chaiyok2!! be strong.. thanks you Allah.. huhu

Hayatito said...

otai..
gud luck final ni ek..
usaha la yang terbaik..
doa banyak2..

insyaALLAH kejayaan milik kita semua..=)

OtAi said...

thanks cik hayatito.. hang jugak.. sama2 la kita doakan kawan2 suma hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

JOM EXCHANGE LINK