Monday, April 20, 2009

QUITE A SUNNY FIRST DAY

ALHAMDULILLAH..

kata hamdalah aku ucapkan.. pujian atas Allah pencipta sekalian alam ini..

tadi kol 9pg aku dah start first paper iaitu Principles Communications..

Alhamdulillah.. tak leh jawab sangat pun sebenaqnya TAPI kira boleh laa.. hehe.. dari 5 soalan kena jawab 4. 3 alhamdulillah ok.. satu ja agak kureng sket..

tp takpa laa benda dah berlalu.. fokus untuk seterusnya..

hehe aku tak tau apa sebab aku tenang ja ni hehe..

layan je laa..

+/- BACA LAGI??



ADA BERITA SEDIH SKET NI

1st skali aku punya henpon sony ericsson sudah buat hal.. anatr kedai, cina tu ckp mayb IC dia rosak.. huhu tak tau laa kena berapa ratus rm huhu.. dah laa aku ni tak brapa nak ada duit..

2nd kepada encik arip. sori bro rasanya tak sempat aku nak balik makan kenduri kak ang.. huhu aku pi seurvey tiket untuk 30 mlm suma sudah abis..



2 comments:

aiko azmi . said...

nak chup buku p-comm hg buleh ?? lalalala~

OtAi said...

tgk laa.. kalu aku tak buang lagi hehe.. insya Allah boleh je.. tp mmg kelakar laa.. penuh lukisan dek kerana boring dalam kelas.. penuh air liur basi coz tido dlm kelas.. nak gak ke?? haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

JOM EXCHANGE LINK