Wednesday, April 22, 2009

TERSENYUM AKU SENDIRI..

dalam kol 5 ptg td.. alhamdulillah aku dah abis my 2nd paper..

english for advanced academic..

hehe soalan luar dari kotak.. pasal isu palestin.. huhu..

byk idea sebenarnya tapi tak reti nak translate dalm BI.. ntah apa2 ntah aku hentam..

kena wat report pasai perang 3 minggu israel ke atas Gaza awai tahun aritu.. idea byk.. isu pun dekat di hati.. tp kekangan bahasa menyebabkan aku tak dapat menyampaikan dgn baik..

apa2 pun aku harap ok la paper ni.. huhu nak cover balik paper2 lain.. yg ntah apa nasib dia aku pun tak tau hehe

+/- Tak yah Baca laa



hehe takdak takdak pun.. 11 pages gak la aku hentam

layan je laa..

dah2 fokus untuk esok plak..

paper harapan gak tu



4 comments:

shnurhazirah said...

aku pulak idea tarak..
haha..takpenah aku nk amek pot hal perang2 ni..
tup2 soklan tu yg kuaq..
agak hampeh gk..

Hayatito said...

hoho..best woo isu ni.. kalo dpt karang ni best..:p

erm..otai,nak tny pasai set nyte tu..korg nak join ke planning kami ni? kalo blh tlg r tny dak2 ppuan skali ek.. coz pengarah dh bising..haha..sian plak dia..

btw,kalo korg xnak join pn xpe..xrugi ape2..huhu..

nazri.sensei said...

hehe..
time aku kene pasai bird flu..
lg show..tak tau apa nak taram..
har3...

OtAi said...

tu la pasal.. hehe.. tp alhamdulillah laa bleh gak wat.. lepas azab aku.. naik kebas tgn haa menulis.. taram jgn tak taram.. haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

JOM EXCHANGE LINK