Thursday, April 23, 2009

SELAMAT TINGGAL BAHAGIA...

HMMM...

alhamdulillah dah lepas 3 paper..

tp kol 4.30 aku dah berjaya mengharungi paper ketiga iaitu paper ETIKA PROFESIONAL..

kira ok la.. bleh ja wat

tp agak terkilan laa coz aku tak leh bagi 100% huhu

dari 4 soalan.. 2 ja yg ok.. yg lagi 2 aku goreng tahap maut mautan punya..

dan la siap mee goreng, nasi goreng, keow tiow goreng kerang... huhu.. sapa nak?? hehe


+/- NaK BaCa LaGi Ka???



huhu lepas ni baki 3 paper adalah paper maut.. huhu dgn carry mark ntah apa2 ntah.. dgn study ntah ke mana.. haih tak tau laa..

bermula dgn esok.. huhu.. apa nak wat.. terima je labu..

kita tggu n tgk la ap nak jadi esok.. hehe..

k laa.. na study sket..(wah rajinnya) haha..

peace to all of you



2 comments:

Hayatito said...

la..kesian hampa..
kalo blh tlg tnykan sape yang nak g blh? confirmkan brp org nak join. lelaki + ppuan. sebab nak book siap2.. ni pengarah tgh naik angin. dak2 ni pun ada yang kejap nak join. kejap xnak.. mana x angin.. haha..

pasai group set tu, peng'approvalnye nama mia kan? skang ni dia kt UK dah.. try r antar komen kt fs dia. tny leh masuk ke x group tu.. huhu.. sori sebab susahkan ek.. jgn xjoin sude.. bukan selalu dapat kumpul2 mcm ni.. (^.^)

pasai gigi ni.. otai nak tau dia sat baik sat sakit balik. sakai sungguh. haha.. balik cuti ni nak buat full medical check up.. igt nak check gigi skali harung jgk..hehe

FaRaWaY said...

goreng jela..aslkn buat~yg pnting

dh jwb..btol slh, blakang kira..

peace!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

JOM EXCHANGE LINK