Friday, April 24, 2009

SUDAH KU DUGA..


Alhamdulillah..

dah lepas paper yg keempat sebelum solat jumaat td..

walaupun duration paper ni 2 jam setgh ja.. lecturer dah tambah bg jadi 3 jam pun tak leh nak wat gak...

huhu memang takdak luck laa paper ni...

dari 5 soalan.. 2 soalan ja yg aku bleh wat...

lagi 3 ntah apa laa nasib depa huhu..

ada 7 chapter dalam silibus.. n lebih 40 rumus yg setiap satunya kalu nak selesaikan perlu setgh muka ke atas..

mmg bukan taste aku laa haha

+/- TaK Yah BaCa Laa..



malas nak komen pjg2.. wat sakit ati ja..

fokus plak laa untuk paper lusa wa wa...

memang best la paper dekat2 mcm ni..

masyuk ja rasanya...

k la kwn2..

adios amigos



4 comments:

Hayatito said...

otai..
sedey gila paper numec ni..
benci betui..
balik bilek td terus nangis ngadu kat mak.. 1st time woo nangis sebab jawab exam..hahaha

dah r susah 1 hal..(bukan susah sgt pun)..
nk jwb pn teragak-agak(ni pun bg masa bazir je)..

tak aci r buat student camni..
huhu..(walaupun sebenarnya kene salahkan diri sendiri jugak)

nazri.sensei said...

huhu..
nama pn IPTA beb..
institut pengajian tinggi..
soalan exam pn kene la tinggi2 gak
huhu..x gitu..

OtAi said...

haih.. menegeluh pun tak guna.. benda dah lepas.. tabah n redha je laa.. tawakal n doa byk2.. then fokus plak utk Elektronik

Hayatito said...

pasal prog tu later k..
dalam sehari 2 lg..
cadangnya nak buat 30hb pg..
tp yg ni bukan korg dah bincg ke aritu kt kls?

btw,sume xconfirm lg..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

JOM EXCHANGE LINK