Sunday, April 26, 2009

SEPERTI DIJANGKA

HMM..

ALHAMDULILLAH..

dah lepas paper ke 5 aku pg tadi.. huhu seperti jangkaan laa..

dari 4 soalan 2 ja bleh wat.. yg lain2 ntah apa2 ntah huhu..

yang rasa ralat tu soalan op-amp part instrumentation tu mmg aku dah tgk n siap bincang lagi dgn mmbr semalm.. sekali time exam tak ingat lgsg huhu..

last2 takdan nak wat soalan 5.. wat kalut2.. ntah apa2 ntah huhu..


+/- BaCa Laa KaLu BeRaNi



argh biaq laa..

tgk la last paper ni mcm mana..

paper killer budak2 elektrik.. wa wa

aku dah byk lupa.. dan ka 2 hari... dgn test n quiz ntah apa2 aku jawab..

rasa mcm malas ja nak wat.. huhu



4 comments:

@remerulez said...

same la ngan ak.....

aRrrrrrrrGgggggggHhhhhhhhh........

tensen....

nazri.sensei said...

hehe..
maximum leh ngaji kat utm 6 tahun..
ada lagi 2 tahun..try la extent..haha..

OtAi said...

HAHA..

serius tak lawak langsung cadangan ko tu bro.. tanak aku extent2 ni.. huhu.. tp kalu sem depan berterusan mcm ni.. tak mustahil laa.. wa wa

Hayatito said...

cik mok tu mentang2 dah nak bla dr utm ni suke suki dia nak kita extent..haha..

sabo je la otai.. perjalanan panjang lagi.. btw, tiap2 exam ada post ek? bgus2..:p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

JOM EXCHANGE LINK