Friday, May 1, 2009

POSTING VERSI TAKDAK GHEJA

DAH ABIS EXAM.. NAK BALIK KAMPUNG.. YEA YEA

DAH ABIS EXAM.. NAK BALIK KAMPUNG.. YEA YEA

DAH ABIS EXAM.. NAK BALIK KAMPUNG.. YEA YEA

DAH ABIS EXAM.. NAK BALIK KAMPUNG.. YEA YEA

DAH ABIS EXAM.. NAK BALIK KAMPUNG.. YEA YEA


+/- Read More



haha buat pengetahuan semua. malam ni aku akan berangkat pulang ke kampung halaman yg terchenta.. flight Aku kol 9.30 mlm.. naik kat sri putri hehe..

sapa2 nak antar aku berlepas bleh la datang beramai2 bw sepanduk pa suma hehe..

n lagi satu JANGAN JELEZzzzzzzzz kepada kawan2 yg blum balik lagi haha..

selamat menghabiskan paper korang.. jgn segan2 menjawab k

pssst pesanan penaja:ni adalah posting versi sewel.. jadi jgn ambil pusing akan isinya.. haha..

peace to all of you



6 comments:

Hayatito said...

huhu..
papai..
ble nk blk?

cti buat pe?

nazri.sensei said...

hehe..
pe barang kalo balik kg,kene datang balik utm smula..tak rock ar..
jd ar cam aku..balik kg u slama2 nya..wakakah..anda jeles?..^ ^

OtAi said...

to cik hayatito:
hehe aku balik malam ni.. cuti ni tak pasti lagi laa nak wat apa.. tp yg pastinya nak tido puas2 hehe..

to mr.nazri:
wah best la ko dah abis.. bagus2, apa2 pun aku wish all the best la untuk ko.. pas2 ni jgn lupakan UTM na.. haha.. daaa

Anonymous said...

sedare shat??

^ MocHa_IcE ^ said...

aku dah Pun sampaI umaH otai..hahaha

OtAi said...

to anonymous..

Alhamdulillah sihat sokmo kawe ni.. hehe.. len kali tulis laa nama.. baru best sket dak?? anyway thanks coz sudi mai jengok bloh ni..

to mocha cie..

haha tak jelez pun.. hehe.. layan je laa... aku dah 2 minggu tau kat umah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

JOM EXCHANGE LINK