Sunday, June 13, 2010

NAZRAKU - SPIDER

kalau kawan-kawan semua nak tahu, ni adalah first lagu kumpulan SPIDER yang aku hafal seluruhnya hehe.. so just nak share laa dengan kawan-kawan semua.. enjoy k hehe..



Dibawah pohon rindu
Aku tunduk mengenangmu
Kala ku dongak ku terpandang cahayamu
Lalu aku berjanji pada diriku sendiri
Apapun terjadi kau akan kumiliki....

Kanku gegar sampai ke pintu langit tujuh
Selagi ku tak kau dampingi kekasih
Hari ini mungkin ku kan tewas dan hampa
Esok lusa, siapa tahu....

c/o:
Jangan kau tanyakan apakah alasan rasionalku
Kerana ku sendiri tak tahu
Oh ku hanyalah menurut perintah jiwa
Kata nazrakulah benar....

Dibawah pohon rindu
Aku tunduk mengenangmu
Kala ku dongak ku terpandang cahayamu
Lalu aku berjanji pada diriku sendiri
Apapun terjadi kau akan kumiliki....

Kanku gagah sampai ke hujung nafas biru
Selagi ku tak kau dampingi kekasih
Hari ini mungkin kau tolak ku kesisi
Esok lusa, siapa tahu....
(ulang c/o)

*after c/o:
Jangan kau tanyakan mengapa kuemosi
Mengapa ku sebegini berani
Kau haruslah menurut perintah jiwa
Kata nazraku, benar-sebenarnya....
(ulang c/o)




kalau untuk download lagu, kawan-kawan boleh klik kat sini..

untuk nak download video klip plak , boleh klik kat sini..

jika mahu menggoreng gitar sambil nyanyi lagu ni, sila klik kat sini untuk kod gitar..

2 comments:

nursarah said...

Spider dah senyap. lagi2 lepas Tam kawen.

errmm. album ni bestttt!. menang album terbaik AIM. kalah ct masa tuh.

sedihnya arwah Loloq (penulis lirik lagu2 Spider)dah takde, agaknya tu pasal diorg takde album baru.

PiDoT_OtAi said...

semoga SPIDER terus sukses di masa2 akan datang hehe.. peace yo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

JOM EXCHANGE LINK