Saturday, January 8, 2011

SEM LAST DAH KOT..

Alhamdulillah.. Sedar tak sedar aku dah masuk sem akhir sem ni.. Sem terakhir untuk sepanjang 3 tahun perjalanan mengutiip mutiara ilmu di bumi UTM yang tercinta ini.. Sem yang membuatkan ramai budak-budak kelas aku cuak haha..

Rasa tak percaya pun ada coz lagi beberapa bulan aku akan bergelar graduan.. Status sebagai pelajar akan ditinggalkan buat sementara dan perlu bersama-sama bersaing mencari pekerjaan supaya tidak lama memegang status PENGANGGGUR.. huhu

Sem ni aku ami 4 subjek jaa.. Semuanya hardcore and the vogue the vass untuk budak-budak telecommunication.. Wireless Communication System, Telematic and Optical Communication System, Electronic Communication, Engineering Management dan yang paling penting sepentingnya Final Year Project Part II..

Semoga Allah bagi kekuatan untuk terus mengharung arus pelajaran buat sem aku yang terakhir di UTM ni dan mengurniakan kejayaan yang pastinya bukan untuk hasil usaha aku sorang.. Amin Ya Allah...

Ni plak keadaan bilik masa aku mendaftar masuk 28hb hari tu.. Berselerak kot haha





Ni plak setelah berhempas pulas menyental lantai yang penuh debu dan selut dan memunggah barang dari dalam stor.. haha hasilnya... Voilaa....





Boleh laa kan.. besa laa orang lelaki kalau berkemas haha.. layankan jaa k..

Tu je laa kot coretan buat kali ni.. Jumpa lagi di posting2 akan datang.. Peace yo hehe

4 comments:

padin said...

hahaha ni la bilik utm yang agak kureng berbanding u lain kan, tapi takpelah asal boleh berteduh wakakakaa

PiDoT_OtAi said...

haha.. jadi laa bro.. asal bleh dok makan tidoq haha...

Naqib Mohamad said...

cool bro! biasalah bilik lelaki. haha

Naqib Mohamad said...

cool bro! biasalah bilik lelaki. haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

JOM EXCHANGE LINK