Saturday, April 23, 2011

BILA DAH LEPAS EXHIBITION

Kalau dulu keadaan aku sebelum exhibition Final Year Project, macam hapa ntah.. Bilik ni wat tempat tido ja.. Keluar kol 8pagi, balik semula kol 2pagi.. Makan tak lalu, tido tak lena, mandi basah laa coz pakai air kan.. haha

Pendek kata seminggu dua lepas ni macam kapal nak masuk dock.. Sebulan macam tu, haha.. Lebih kurang macam gambar kat bawah ni...




Lani bila dah lepas present.. Rasa lega tu tak tau laa nak habaq.. Rasa syukur sangat, sebab aku rasa betapa Allah mudahkan untuk aku.. Dan aku kena jadi manusia yang tahu diuntung..




Terima kasih yang tidak terhingga buat rakan taulan yang banyak membantu.. terutamanya my parent ats doa yang tak jemu2 utk anak mereka yg sorang ni.. My supervisor yang banyak beri tunjuk ajar.. Naza (SEP) coz dah banyak tolong aku pasai motor.. Tan (SEM) coz byk tlg aku pasal PIC.. Mamu (SEW) banyak tolong aku pasai Visual Basic..

Pali, Saleh, Bazli Mohsin dan kawan2 dari wing sebelah sana sebab bagi support cadangan dan kritikan.. Kawan kelas yang support dari belakang.. Buat brader2 master dari lab telekom yang sangat2 membantu.. Abang hamdan, abang hadi, abang adib and abang ruzaini.. dan sapa saja tak kira secara langsung atau tidak langsung.. Jazakallahu Khairan Kathira..

Baru boleh tidoq lena and fikus untuk exam nanti hehe

2 comments:

W@nIey said...
This comment has been removed by the author.
. i n n z c h u b b y . said...

rasa lega sgt2 kan bila dah abes present psm...

akhirnya...

berjaya jugak menempuhinya...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

JOM EXCHANGE LINK